Måndag igen

första advent avklarad. Slutade med gröt och skinkmacka hos svärmor och Jerry. Det var jättegott och trevligt som vanligt. Eloise sa här om dagen att hon vill fira riktig jul nästa år så vi hoppas att vi kan det. Julklappar och massa folk hemma. Hon tog svinsprutan i torsdags och va väl hängig i tre dagar. Idag är det Dianes tur. Jag ska inte ta den och kära maken lär inte komma iväg och ta den han heller. Idag är jag ledig och ska väl sola, sista gången innan vi ska åka. Har handlat örproppar och lugnande piller till tjejerna.









Anna

1:a Advent

och bara 9 dagar kvar.

Var igår kväll till Sätra Brunn på julbord med utvalda i släkten. Det var så jättemumsigt, åt så magen stod i fyra hörn. Tog promenad hem, det var skönt. Trevligt sällskap, samt trevlig personal såklart :).

Bakade hela dagen igår, jag tror "barnen" hade trevligt oxå.
Kim och Malin hade paket till Eloise. Den lilla rackarn blir ju 15 vilken dag som helst.
Vi har oxå ett paket till henne MEN det får hon sen tihi. (nu blev du nyfiken va).

Diane och Rasmus åkte med Kim in till Sala. Dom skulle på Hotellet.
Ringde 0240 då var dom hemma hos Rasmus.

Nu har jag riggat ljusstakarn, aldrig att dom tänds i mitt hus innan det är dags. Lika lite som att det skulle komma en plastgran innanför dörren. Ja ha o nu kom en jättemygg på skärmen? Okej.


Nu blir det kaffe och surfa runt lite. Ha en härlig söndag



Anna

Bakdag

idag ska vi baka. Stora sonen och Rasmus ska hjälpa till. Även maken ska få fixa till en smarrig saffrans längd. Jag är som vanligt upp tidigt alla andra sover skönt. Ska väl sippa i mig några muggar kaffe och sen bär det av ut på motions runda. Det är kolmörkt ute, nu vill jag ha lite snö så det lyser upp lite. Behöver  röja lite sen. Kanske det kommer nån senare. Ska iväg på julbord i kväll. Jerry tyckte det var hans tur att bjuda på mat. Så Svärmor. vi, Chrille och Cissi ska följa med till Sätra Brunn. Hoppas det blir riktigt trevligt och gott.








Anna

Internet

hade en kille här igår som  fixade vårt internet. Det var så himla segt men nu ska det va snabbt som vinden. Eloise fick svinvaccin i går och var öm i armen får höra hur det är idag. Bra hoppas jag. Var ju och skulle hämta Dianes telefon igår men hon valde att få pengarna tebax. Lika bra det så kan hon fundera på en annan telefon. Just nu duger ICA luren bra. Sen var vi och köpte 5 meter köksgardin med Farbror Frost på. Sen till ICA och så svich hem till fiskgratängen. Idag jobbar jag till 16 tror jag vi får se om gästerna lämnar lokalerna så jag hinner fixa.








Anna

Då blir det

SUSHI idag oxå. Det ska lunchas med Westland tjejerna. Annars är det väl ganska lungt denna lediga dag. Just ja ska till Västerås och hämta Dianes telefon på em. Kanske syjunta och hämta Eloise i Färnbo vid 21. Advents/Julpynta lite först.







Anna

Bak dag

idag ska jag baka, motionera och kanske sola. Jobbade i Sala igår. Dagen gick faktiskt ganska fort. Jag trivs bra där. Träffa folk, god lunch mitt emot. Tyvärr va det sista passet för i år, hoppas på fortsättning.








Anna













Önskebrunnen

är en liten butik i Sala. Det finns även en liten sådan i Sätra Brunn. Mari-Anne heter ägaren och jag har en sån tur att hon bad mig jobba åt henne. Jag tycker det är jättekul, många roliga och goda saker att sälja. Träffa många roliga och glada människor. Idag är dock sista gången för den här hösten och vintern. Hoppas dock på fortsättning.



Var och träna core för näst sista gången den här terminen, det var jobbigt som vanligt. Och skönt såklart. Men tyvärr så käka jag en massa glass när jag kom hem och en kaka och snacks och kex med ost. Ska nog äta gröt i stället för jag blir så hungrig efter.



I år kanske man ska fortsätta träna även i Thailand, dom kör ju yoga och pilates varje morgon. Fast jag går ju gärna kilometrarna på stranden, det är så vackert på morgonen. Nästan inge folk, solen på väg upp och bara havet som rör sig :) Kanske jag kan få med kära maken på det, vi får se.


Men nu ska jag ruska på dotter Eloise igen, hon verkar skitseg idag.




Anna

Oj oj oj

nu börjar det bli bråttom. Frulle och in i duschen och cykla till Jobbet, ni får ha det så bra. Skriver mer i morgon.











Anna

Söndag

ännu en söndag. 16 dagar kvar oooooooooooo vad vi längtar. Hade en jättetrevlig kväll/ natt på hottan. Tack kära maken för att du fraktar hem tanter hit och dit. Det blir lugnt idag. Toast till frukost. Regn o rusk så det blir ingen lång promenad idag. Tror jag vi får se.








Anna

Lördag morgon

igen. Tänk vad veckorna rusar iväg. Snart ska vi åka :) och lika snabbt är vi hemma igen:(. Idag blir det promenix, sen en god frukost/lunch med familjen. Hotellet i kväll med goda vänner och mat. I morgon blir det innebandy hoppas jag. Dianes gäng ska dansa i pausen och det vill jag se. Kära maken köpte Mario till Wii igår och han verkade nöjd. Eloise tyckte vi skull käka på Pizza Hut och det var riktigt gott. Dom hade massor att välja på. Blir nog fler gånger.





Snart lyfter vi :)




Anna


Skål

tar mig en protein frukost på flaska. Klockan är 0533 och det är 10 grader varmt. Ska iväg o besikta bilen idag. Hoppas jag slipper åka en gång till. Diane har dans i kväll vi andra ska till Västerås för kära maken ska köpa ett spel till wii. Super Mario tror jag, sen blir det shopping på Ica erikslund. Äta något gott oxå hoppas jag. Sen är det ledig helg, jippi.






Anna

Då är det en ny dag

ett steg närmare sol och värme. 4 veckor kvar på  träningen sa dom. 2 för mig alltså helt sjukt. Tiden går fort. Nu äntligen ha ett kärt barn vaknat nu väntar vi på nästa, segt idag. Jobba på Brunnen och det kan bli sent. Grillad kyckling och potatis sallad till middag.








Anna

Mörkt

varmt, 8 grader och regn dis. Vilket härligt väder. Ny dag nya tag. Jobbar i Sala idag, tandläkaren och förhoppningsvis pilates. Blir en lång dag men så är det. Eloise snorar vilket inte är bra, men det går över. Diane och Rasmus har nationellt prov i svenska idag, vilket dom ser fram emot, not. Hur som helst hoppas alla får en bra dag. Idag är det kära maken som lagar mat. Ost panpizza blir det då.








Anna

Tisdag

idag. Ledig idag oxå. Har inget särskilt på schemat. Ska väl ta mig in till Sala och sola, kanske promenera. Diane och Rasmus har studiedag och ska vara här och plugga. Stackars Eloise måste vara i skolan. Om någon läser detta så skulle jag behöva ett middagstips idag.









Anna

Dimma

idag är jag ledig och det ska bli skönt. Har inga direkta planer förutom en cykeltur. Tänkte sticka klart Malins sockor, sy av Eloise´s sjal och laga mat. Träning i kväll. Diane och Rasmus ska med ut hit sen.







Anna

Det är söndag

och regnet öser ner, härligt då kan man va inne. Synd då att man har några timmars jobb och måste ta sig dit.


Jobbade till ett inatt och när jag kom hem sov alla. Men kära maken och Diane kom och simma och basta nån timme. Satt en stund vid datorn sen somnade jag oxå gott.
Klev upp kvart över 9. Det är som sagt inte ofta jag ligger så länge men idag var det skönt.

Gjorde ju ett pass på Önskebrunnen i Sala igår och det är himla kul att vara där.
Träffa lite olika människor o snacka lite skit.

Eloise var ju på Carlforska skolan och kolla in diverse gymnasielinjer och fastnade för en som heter stil och trend.
Vi får hoppas att det blir så, trist att behöva gå något man inte vill.

Diane lämnade in sin telefon igen. Kanske hon kan få pengarna tillbaka.

Kära maken var chafför hela dan.

Nu är det dags att fixa frukost.
Ska kanske ta och bjuda sonen och Malin till middag ikväll



Anna

Klockan

ska ringa 0900 så vad gör jag här nu 0741? Helt omöjligt att sova. Kaffet är klart ska ta en kopp sen blir det ett varv runt Asplund. Snö har det kommit ser jag.  Igår åt vi god lax och drack lite vin. Höll mig vaken till efter 22 iaf. Hade två fot massage kunder oxå. Idag blir det jobb i Sala hoppas på mycke folk. Familjen ska till Västerås, lämna Dianes telefon igen. Eloise vill kolla på Carlforska skolan, det är öppet hus där. Kanske blir det badhus städning i kväll, hoppas det








Anna

Jippi

då är det fredag igen och en dag närmare. Nu är det 25 dagar kvar, tjoho. Igår va det syjunta, Cholada hade fyllt år så hon bjöd på princesstårta och det var sååååååå gott. Vi skrapade triss utan vinst, så är det alltid. Men man får inte ge upp. Var och lämnade blod, 4,5 dl snodde dom. Hämtade Eloise lite sen (förlåt) vi var hemma runt halv 10. Kollade lite nyheter sen sova. Och det har jag gjort som en stock. Idag är jag ledig och har bara core på schemat. En skjuts in till Sala ikväll oxå.







Anna

Konferans

är det som gäller idag. 0 gradigt och otäckt ute. Jobbar till 1600 sen blir det in till Sala och lämna blod, hem och äta soppa och sen in igen på syjunta. Ja det är vad som händer denna dag. Hoppas eran blir lika bra som min.








Anna

Ledig

onsdag, härligt. Ska sola, promenera, käka thai mat med Westland tjejerna. Sen blir det shopping på ICA. Kokt potatis och grönsakslåda till middag med bräckt kassler, till den som vill ha det. Ser ut att bli äckligt ute. Nära 0 grader och äckel från himlen. Träning i kväll. Måste sticka klart sockor och tröja så jag blir av med det och kan börja på nått nytt. Ja men hej då.








Anna

Mörkt

mörkt mörkt. Usch man vill knappt gå ut. Bara det blir snö någon dag så blir det bättre. Idag händer inget annat än jobb. Sen ska det stekas och kokas fisk till middag. Det kommer att serveras med kokt potatis och äggsås. Kanske vi kan montera ut belysningen så man ser något.











Anna

Vardag

igen och en ny härlig vecka. Ledig onsdag. Idag ska det städas på brunnen sen blir det träning i kväll. Går kvällen slutade tidigt. Lade mig att läsa en god bok men somnade ganska omgående. Var ju uppe tidigt både lördag och söndag, så det var väl inte så konstigt. Hade Kim och Malin här igår em det byttes däck och brändes ner musik och det hans med att toka sig ihop med de barn som bor här. En trevlig em alltså.








Anna

Söndag igen

jobbat några timmar på badhuset. Det var visst fest där igår. Många burkar blir det. Nu vankas frukost, hela familjen vaken faktiskt. Idag ska vi på kalas i Hebo. Vissa har ju fyllt år. Sen blir det slappa och läsa bok.








Anna

Snarkar

gör han min käre make. Men han ligger på soffan?????? För jag har haft en annan gäst i hans säng. Konstigt blir det men det funkar ju det oxå. Ska iväg o jobba sen frukost och sen Västerås.





Anna

Så blev det då

fredag igen. Härliga helg. Shopping i morgon, Eloise ska köpa jacka. Vi ska växla lite pengar och Diane ska till stockholm på hälsomässa. Idag ska vi jobba och va i skolan SOM vanligt. Igår hände väl inget särskilt förutom att det var en bra dag.







Anna

Det är

inte många som kollar den här sidan, men om du gör det så kan du väl bara kasta in en kommentar :).
Idag är det torsdag, jobba i Sala och passa på att storhandla när man åker hem. Måste komma ihåg att äta först.
Annars blir det katastrof i godis avdelningen. Eloise ska träffa de andra i Pink Ladies ikväll, vi hämtar. Gympa för Diane, kanske hon åker med mig hem. Annars är det 1,3 + alltså ingen snö. Det är bra.







Anna

Onsdag

och närmare helg igen. Ska iof sig jobba då men bara totalt 10 timmar, hoppas jag :). Idag är jag ledig och tänker inte göra något alls. Eloise ska på studiebesök på BGE med skolan, Diane haltar runt i sin skola från halv ett, sen gympa. Jag har pilates. Blir väl en hel del ute iaf. Jag gillar ju att promenera vet ni :)








Anna

Tisdag

morgon, snart helg. Idag jobbar jag till 4. Börjar i Restaurangen. Fick massor gjort igår men hittade inget att ha på fötterna. Letade lite efter bikini men ingen föll i smaken. Hade en i övrigt bra dag, lite huvudvärk pga dåligt vatten intag. Men jag springer på toa hela tiden då och det är inte kul när man är på stan. Tränade core vilket var skönt. Trött som en gnu och sovit som en stock. Idag händer inget särskilt vad jag vet ännu.






Anna

Det är måndag

morgon 0630 och varmt ute. Det blir nog grått och äckligt idag oxå. Har massor att göra på min lediga dag. Sola, frissan, Lindex, Ica och kolla stövlar på Wallins eller Eurosko. Träning ikväll och byte av bil igen. Stora dottern ska frakta hem andra halvan av mattan. Två zombis i vårt kök kan jag höra ibland. 5 veckor kvar sen åker vi.






Anna

Grå söndag

det är inte så uppiggande att titta ut genom fönstret. Grått, blött och trist. Kanske vi slipper regn iaf. Gårdagskvällen var god och trevlig. Diane var med o käka men stack till Sala vid halv 8. Eloise var hemma hon hade inget annat för sig. Tror nog att det oxå gick bra. Idag är det soft som gäller. Diane ska hämtas i kväll efter gympa. I morgon är det skola igen. Och träning.






Anna

RSS 2.0