Härliga helg :-)

Har haft en sån jäkla bra helg.
Fredagen blev en kort jobbdag, ändå han vi med 5 kunder.

Vi hade äran att passa Lilly några timmar, Malin skulle jobba på Sätra Brunn och Kim han inte hem från sitt jobb i Stockholm. Lite spring på marknaden med Diane, hälsade på Eloise på hennes jobb och köpte mig en jobbjacka (hoppas på en kall vinter) ha ha.
Middag med Kenneths jobb på Mat o Prat, jättegott och trevligt. Vi gick vidare till Tinget fortsatt gott och trevligt. Vinglade hemåt strax efter 1.

Lite tung lördagsmorgon, det blev bättre med nästan två timmars kylig promenix. Marknaden igen, köpte honung, sockor, te och lite marknadsnogaut. Efter det blev det två kalla halvlekar på Silvervallen 0-0 i resultat mot Heby. Sen bar det iväg på cykel till makarna Holm för vidare färd till Åshagsgatan där det blev en helt sjukt god middag hos Nyman - Eriksson. Mycket prat och skratt, lite vinglig cykelfärd hemåt runt 23- tiden. Soffhäng o lite tv.

Söndagen bjöd på skapligt väder, svamptur, shopping på Ica och ett besök på farmen.

Det va väl allt för denna gång, ha det så himla bäst till nästa gång vi höres
Anna

Promenader

ingen har väl undgått att jag är ute ganska mycket. Gillar att vara ute, tycker om röra på mig känner mig oftast glad. Men ibland snurrar det SÅ mycket tänk i huvudet och då är en svamptur oftast bästa medicinen. Alltså "tankar" rensning innan svamprensning som oxå är terapi.

Tänkte det här på promenix igår:

All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost


Jag tycker att jag mår bra i mig, känner mig nöjd liksom. Gillar ju att motionera "träna" och på det viset rensa bort all skit som samlas i kropp å tänk.
MEN det uppskattas inte av alla, jag är visst inte mig själv. Hur kan någon annan veta hur jag är i mig själv. Varför måste jag försvara mig. Jag gillar mig och det tänker jag fortsätta med.

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older

Gillar att träffa folk vilket nu för tiden "bara" händer i jobbet. Man har ju massor av annat på em/kväll och tiden räcker inte. Helgen snurrar fort förbi med familjen och hemmamys.

Lite från min ibland stökiga hjärna, tyck va ni vill och va inte rädda för att uttrycka tänket i ord.

Snart blir det Lillymys hela dagen, det är oxå terapi

Over and Out

Anna

Hejsan

nu är det dags igen, det har plockats kantareller, kollats fotboll och kalasats sen sist. Lilly fyllde 1 år REDAN, tiden går fort som tusingen.

Lever ett jäkla bra liv nu, känner mig nöjd och glad. Kanske en liiiiiiten dipp när det gäller intag av godsaker, jag ska ju INTE börja ens............Ja ja nog om det.

I morgon är det äntligen fredag igen. Kära maken ska på möte, borrmässa och kalas. Då blir det sushi middag för mig och annat smarrigt till dotter E.

Lördagen bjuder på bröllop i Kumla kyrka med sytanterna. Cholada ska gifta sig med sin Hasse. Fotbollsderby Sala - Heby må bästa lag vinna (sala) ha ha.

Söndagen blir en lång skön slappar dag inför nästa veckas bravader.
Ha det så himla bäst och va rädda om varandra <3

Jaha ja och

nu har det varit kalas SÅ himla bäst, trevligt och gott. Har även hunnit med Salafestival och Händels fyrverkeri orkester. Jobbat, bakat, plockat svamp, umgåtts med nära och kära. På söndag blir det 1-års kalas tjohooo va roligt, tänk att den här lilla krabaten blivit så "stor".

Nästa lördag ska jag med syjuntan på bröllop och letar på hela nätet efter passande utstyrsel. Planerar även en shoppingtur med mina döttrar i oktober och den 9:e åker jag och kära maken till Prag på 10-års resa.

Ha det bäst till nästa inlägg

Anna

RSS 2.0