Då bär det av

till Sala först för att hämta Diane sen till Västerås. Elgiganten ska få ett besök. Trasig telefon. Sen blir det till Sala igen och sen hem. Förbereda en 3-rätters middag till våra Benidorm resenärer. Ja och nu måste jag in i duschen. Hejsan svejsan






Anna

Idag

är det fredag. Jag ska jobba på konferansen. Har bokat in tjejerna på halvdags spa så dom dyker upp vid 1100. Klockan 1500 bär det av in till Sala, Eloise ska bowla och käka på Rhodos med Pink Ladies, Diane har dans och bor ju på Jakobsberg för tillfället. Själv ska jag till gamla mormor, handla och tända ljus på kyrkogården. Sen är det kväll.







Anna

Torsdag

äntligen kan man skriva några rader. I morse kom man inte ens ut på nätet. I går var en piss kväll, ville inte träna var hemma och käka istället. Allt som fanns att tugga. Hua.  Gick o lade mig tidigt oxå. Idag är det väl bättre men konstigt, känner mig inte som vanligt men det går nog över. Diane bor på Jakobsberg till Söndag. Dom har åkt akut till Malmö. Hunden mår inte bra och ska tas bort. Jobbade badhus i morse det vart som vanligt, stressigt som FAN. Måste börja ännu tidigare typ 5. Annars har det varit bra. Symöte hos Karin ikväll. Nice.







Anna

Onsdag

onsdag härliga onsdag. Lill lördag för en del. Hade en bra dag igår, gjorde massor av paket inne på butiken i Sala town. Hoppas ägarinnan blir nöjd. Jag och kära maken hade hela huset för oss själva i natt. Eloise natta hos Evelina och Diane hos Rasmus. Får se om någon kommer hem i dag. Jobbar med kompisarna på städ idag, gör ett lite besök på konferansen först. Måste sluta äta fika bröd, det har börjat röra sig uppåt på vågen. INTE bra alls. Men hon kan baka hon Lena :).







Anna

Premiär

blir det idag. Men först................varför är jag vaken 2,5 timme INNAN klockan ska väcka mig. Dessutom  är jag pigg?????  Hade igår full fart hela dan och fint blev det. Hoppas Maria är nöjd oxå. Idag ska jag jobba i Sala på Önskebrunnen det ska bli spännande faktiskt. Det är långa dagar säger ägaren, jag tar med stickningen :). Tror nog jag kan hitta på saker att göra. Dessutom blir det lunch på Sakon, mums. Nu blev ni avis va???? Diane var på gymnastik hela dan igår, Eloise och Evelina tog buss in och sola. Min träning var bra, ny coach som skötte sig fint.








Anna

Va härligt

att det är måndag igen. Höstlov och allt. Hoppas det blir ett skönt lov trots att vissa har läxor att göra. Själv så ska jobba hela veckan. Det är skönt det oxå. Träning i kväll blir oxå bra. Fortfarande öm på sittknölarna. Hade en riktigt slapp söndag. Orkade/ ville inte ens få ihop stegen. Det är tredje gången sen mars som det inte blev fullt, men ibland kan man fuska. Jag fick smaka chokladpudding istället. Rasmus och Evelina bor oxå här nu. Iaf idag.







Anna

Sovmorgon

denna söndag blev det bara till kl 0820. Då orkade kroppen inte ligga längre och så ringde telefonen. Ingen där. Städade badhuset i natt, Kära maken, Eloise och Eve var med o myste. Jag och Eloise var hemma halv ett. Då satt Diane och kära maken o koll film. Tog ett glas rött o kolla nätet. Fick ihop över 20000 steg igår, inte illa. Idag ska inte hända mycket, Diane ska på gympa och vi ska till Sassa och Matte. Kolla deras renovering och byta bil.







Anna

Lördag morgon

klockan är 0456 och här sitter jag en kvart innan klockan ska ringa. Inte så kul, jag är ju trött. Ska iväg och städa lokaler som inte blev gjort igår pga att gästerna satt kvar längre än väntat. Men men nu ska det bli fint iaf. Sen är det badhus som gäller. Och sen ska vi iväg och tölta IGEN hoppas det blir något denna gång.  I går kväll käkade vi jättegod Tacopaj som kära maken fixade. Ja Diane är i stan och Eloise är hemma och snorar.






Anna

Mörkt

som tusan är det kl. fem på morgonen. Ska väl snart  iväg på cykeln. Jobba och jobba, men pengar blir det. Ska till Granngården och införskaffa kanin mat i em. Gör även ett besök på ICA för mat till familjen. Eloise kom hem sent igår, dom hade ju 3-rätters middag med tjejklubben. Före det var det världens show med massor av dans, sång och musik. Hemma i vårt vardagsrum alltså.








Anna

Kopiera

inlägget och skicka vidare står det på facebook. Synd bara att det inte fungerar. Får väl prova igen senare när jag är mer vaken. Ska börja kl 0600 idag och jobba så länge det behövs. Mildväder verkar det som. det är bra och dåligt. Det blir väldigt skitigt på golven och mer att städa då. Annars är det ju skitbra, man slipper regn eller snö. Gårdagskvällen blev kort. Var och tränade, mötte en Diane som var förvirrad, noll koll på dag och tid. Men en timme senare var hon med hem iaf. Sassa var hit en snabbis och vi bytte bil till lördag tror jag. Eloise den lilla stackaren har blivit förkyld. Krya på dig stumpan :)





Anna

God onsdag

ska det bli. Ledig idag, ska bara skjutsa in till Sala. Tänker promenera kanske jogga idag. Ser ut att bli bra väder. Eloise klev faktiskt upp första gången jag sa till idag. Bra bra, gillar inte att tjata. Hon var o gymmade igår igen. Bra att dom rör på sig. Eve och Linnéa var oxå med. Diane har sovmorgon till kl. 10. En lektion idag på em. Sen ska hon träna gymnastik igen. Jag går på pilates. Sassa kommer och ska bytlånas bil idag. Behöver köra grejer och vår är lite större.








Anna

Tisdag

den 20:e oktober. Känns kyligt inne till och med. 0.6 grader ute. Idag är det jobba som gäller. Slänga ihop en pasta sås när vi kommer hem. Nu ska vi betala Thailandsresan och boka parkering på Benstocken. Eloise är svårväckt idag oxå. Diane sover i Sala. Ska bli intressant att höra hur det gick på gymnastiken.







Anna

Foki

Grattis till vinsten i bloggvärlden. Här lunkar det på som vanligt. Tur är väl det, så man känner igen sig. Idag har vi spöregn, härligt om man inte ska va ute. Eloise vill visst inte ens vakna, jag måste gå o tjoa åt henne. Hon lät inte glad, tycker nog att jag är tjatig men för tusan hon kliver ju aldrig upp.  Själv är jag ledig idag, har bara core på schemat. Sticka klart ett par rosa sockor och försöka få klart tröjan. Det brukar ordna sig med "ledigheten".





Anna

Härliga söndag

ja då är det söndag morgon och här sitter jag. Kan inte ligga längre, kroppen skriker. Kaffet är på gång, ska bli gott. Gårdagen gick fint, jobbade som tokar. Hem o fixa färsbiffar med löksky och potatis, mums blev det. Sen lite kort och tv, några irish sen sov vi i soffan både maken och jag. Eloise är hos Eve och Rasmus är här. Idag blir det spa här på em. Då kommer Mona hit och berättar om Aloe Vera produkter och vi ska fotbada. Sen blir det Formel 1.







Anna

Alla sover

utom jag. Vaknade som vanligt före klockan. Ska jobba 9-15 idag ihop med UBE.  Nu är det dusch som gäller och sen kaffe. Inga andra planer för dagen, blir väl promenad sen kan jag tro. Vädret verkar ju lika kul som igår. Får se om någon hittat på nåt till jag kommer hem.








Anna

Fredag och 53 dagar kvar

sen lyfter vi. Idag regn, ingen vind och nästan 4 +. Jobba 8-17 på städ. Det ska bli kul att ligga i och göra fint. Kanske att jag ska få jobba på butiken i stan nästa vecka. Det vore oxå skit kul. Får se hur schemat ser ut, för ett sånt ska jag få idag. Diane sover i stan hos Rasmus och sen är det dans i kväll. Hon ska börja på gymnastik igen. det verkar som hon ser fram emot det. Kul faktiskt. Eloise var på Pink Ladies igår kväll och nästa gång ska dom vara finklädda och fixa en 3-rätters middag. Snackar tjejgrejer och myser gör dom väl varje gång. Själv var jag på junta och sticka på rosa sockor. Det bjöds på fruktsallad och glass, riktigt mumsigt. NU ska jag hämta tidningen och väcka Eloise IGEN,







Anna

Kallt ute

ja idag är det -3 grader och värmepumpen har stannat. Stackars kära maken bryter nog ihop snart. Bilen står på verkstad och ingen värme hemma. Men det löser sig, kostar väl en slant men men. Idag är det ju bara ett par timmars jobb på em. Så det lär bli en del motion innan dess. Tränade ju dubbelpass igår och som vanligt känns det idag. Igår meddelade Diane att det bara är 54 dagar kvar nice. Sen blir det härligt.







Anna

Telefonsamtal

från kära maken 0612. Det snöar i Bålsta säger han. Hualigen så var det dags för vinter. Jobbade badhus igår det blev så fint det kan på den lilla tiden. Sen var jag hemma o frös, läste lite bok, käka lunch och spela poker. Gjorde jättegod fiskgratäng med hemgjort mos. Sen blev det skjuts in till träning av Malin och kära maken fick hämta oss. Eloise var ute ett varv i spåret. Hon var glad igår hade vunnit en tävling på nätet. Så snart ramlar det in en vinst i form av parfym.





Anna

Ja då är man

vaken kl 0500, pga att man inte kunde sköta sitt jobb i går kväll. Upp ut och iväg. Och bilen är trasig. Men det ska nog bli en bra dag iaf. Verkar regna,blåsa och det är 3 grader. Annars blir det lugnt idag.






Anna

Söndag morgon

Kan inte och orkar inte ligga längre. Kroppen vill inte den blir öm. Dessutom är jag kaffesugen. Diane hade tjejkväll här igår, matlagning, goda drycker och guitar hero. Jag skjutsade dom till Norrby byggdegård där det var studentfest (den första i raden). Hon ringde vid 2 halv 3 sen och allt var bra. Hon skulle sova i stan. Eloise var med Eve först här och sen där. Jag och maken kollade fotboll vilken gick åt helvete. Men så är det, bara en sport ju. Idag har jag bara badhuset på schemat och det är ikväll. Äta och ut o gå ska man ju iaf.








Anna

Nu är kaffet klart

då går jag och hämtar hit en kopp. Mmmmm det var gott. Gårdagen var full av jobb till kl.1500. Sen blev det hem och baka, äppelkaka, bullar och koka äppelris. Åt en god men sen middag. Diane var nöjd med dansen och det är bra. Eve var här en stund så det blev guitar hero med Eloise. Idag blir det Sala och gamla mormor som fyller 91 år. Hoppas på ut o gå väder. Inte så ofta man tar en riktig promenix nu för tiden. Man går ju hela dagarna på jobbet ca 15000-20000 steg.







Anna

Så kom då

fredagen denna vecka oxå. Tänk nu är det bara 2 månader kvar till värmen. Ska betala det sista på resan snart. Igår var en bra dag igen mycket jobb. Storhandling med Diane. Rasmus var hit på blixtvisit. Eloise var med Pink Ladies på brandstationen igår kväll. Hon hade provat många saker och tyckte det var kul. Idag händer väl inget ovanligt, jobb, mat, tv och vin. Kanske lite promenix.










Anna

Träningen

igår var riktigt skönt. Synd bara att jag var sugen på sötsaker när jag kom hem. Kcal intaget blev långt över mina 1650 som jag ska äta. Nu gör det ju inget att man har en sådan dag. Det händer inte för ofta iaf. Jobbade hela dan på konferansen, blev tvungen att tacka nej till jobb på Westland. Nu pep det i telefonen, Maria mår inte bra, jag hoppar in på fm. Hej







Anna

Ja nu sitter jag här igen

och idag är det 10.7 grader varmt? Det är förvirrande måste jag säga, vad tusan ska man ha på sig.
Jobbade till 17.30 igår, blev en massa möten från kl. 15.00. Nu har jag skrivit på anställnings papper fram till vi åker.
Sen måste det blir mer hoppas jag och Eva hade svårt att tro att det inte ska bli så. Idag jobbar jag som värdinna igen, många lokaler att fixa idag. Träning i kväll. Diane och Lisa drar till Västerås o shoppar på fm.








Anna

Hej och god morgon

Sverige och övriga världen. Idag blir det jobb på konferans sidan. Stackars Maria är sjuk. Krya på dig :). I går blev det en cykeltur till Salbohed i motvinf, men hem gick det lättare. Åt jättegod pasta med sås och kyckling. Tränade och det vara svettigt som vanligt fast trist.






Anna

Trött och stel

vad har hänt inatt, nacken och höger axel är helt spänt. Ja ja det går över. Ska väl ut o promenixa på vägarna idag. Nu börjar älgjakten så man törs inte gå i skogen. Dom skjuter ju på allt. Hur kan dom skada varandra? Jägarna alltså:). Idag har jag några timmars jobb på Önskebrunnen. Tänkte slamma lite här hemma, kanske sticka lite. Skulle behöva in till skattemyndigheten oxå. Hur som helst lär dagen röra på sig och ikväll är det träning igen.







Anna

Formel 1

blev inte riktigt som vi tänkt oss. Klockan var inställd på ringning men tyvärr på fel dag. Så nu har dom startar för länge sedan. Ja ja men inte så viktigt. Igår kväll var jag o städade badhuset, Kära maken var med o basta, simma o tog nån öl. När han åkte hem kom Diane o simmade sen hjälpte hon mig så vi blev klara nån gång. Här hemma var det ju tjejkväll, Guitar Hero, film o godis. Halv 2 gick vi o lade oss, länge sedan man var vaken såååå länge. Får se vad den här dagen har att bjuda på?






Anna

Klockan är 0512

och här sitter jag o väntar på kaffet. Ska iväg o jobba. Gårdagen blev en trevlig kväll. Med ICA shopping och god mat. Kolla Skavlan på TV o sen va jag jättetrött. Idag blir det Sala efter jobbet, morsan ska handla lite och så blir det kyrkogården. Lugnt annars. Jobb i morgonbitti oxå.








Anna

Då är det torsdag

idag. Temperaturen ligger på 0.2 grader. Alltså är det så nu att det inte lär bli sommar snart igen.

Var o tränade igår, trots att jag har ont i käken. Ska ringa o kolla med tandläkaren om det kan vara inflammation. Träningen gick bra iaf.
Diane var ut och gick under tiden. Övningskör bra oxå gör hon. Tur att vi kan låna liten smidig bil av Malin.

Pratade med Eva igår så nu har jag en tjänst på 75% tillsvidare på Brunnen. Jobbade ju i butiken oxå det var roligt faktiskt. Hoppas det blir mycke mer där.

Idag är det lunch med Westland tjejerna och utvecklingssamtal i Färnbo.

Sen är det syjunta ikväll, men före det ska det fixas middag. Men vad?




Anna

RSS 2.0