Heeeeeeej

nu var det längesen.
 
Det har hänt massa saker här hos oss.
 
Vi fick hämta bilen efter en vecka i Mora, nu går den som klockan igen.
 
Jag har jobbat och kära maken har haft 3 veckor ledigt. Vi har varit till Tallin en helg, varmt och skönt även där. Cyklat runt Sätra Brunn i brist på annat. Plockat hallon och blåbär.
 
Cyklade till golfbanan vid Fallet för att luncha, men där var det en stor tävling med massa folk vilket gjorde att maten va slut så vi fortsatte till Heby. Fy fasiken det blev över 4 mil t/r, men raggmunk och fläsk va gott.
 
Salafestivalen har vi besökt både fredag 25/7 och lördag 26/7.
 
På lördagen 26/7 blev det höghöjdsbana för dotter E och D sen lunch på Måns Ols. Efter det hade vi lite godricka och snacks här med ID och Olle, trevligt vill jag lova. Sen ner på festivalen och lyssna på diverse artister och träffa en massa roligt folk. Fullt blev det oxå.
 
Förra veckan söndag 27/7 till onsdag 30/7 var jag dessutom farmen vakt så ägarna fick åka på lite semester.
Söndag till måndag fick jag klara mig själv sen va kära maken med till tisdagen.
Vi passade på att ta en promenix med "grabbarna" Linkon och Cash i värmen. Hittade lite kantareller som blev en frukost omelett.
Tisdag till onsdag hade jag dotter D som sällskap, jäkligt varma dagar och nätter. Men skönt iaf, hade ju inga måsten bara softa och skrota runt :-).
 
Flyttade hem onsdag kväll.
Torsdagen blev långjobbardag, fredagen lite lagom. Middag på Månsols med kära maken fredag kväll.
 
Fotboll med lilla familjen, dotter E o D samt kära maken på lärkan i lördags för att kolla svärsonen R och laget kamma hem 3 poäng. Shopping på Willys och middag på Ringgatan efter det.
 
Ja och denna vecka är ordningen återställd då kära maken har återgått i tjänst och allt är som vanligt igen.
 
Hade en rejäl röjning på övervåningen i måndags så nu äre fint där. Jobb hela tisdagen, ledig onsdag. Då passade jag på att vara lite i skogen och fick mig ett stick i läppen "SNYGGT". 
Hämtade Lilly på dagis och hade en trevlig em med henne.
 
Jobbat idag och har lite i morgon oxå.
Fredag = TACO kväll som dotter E beställt.
 
På lördag ska vi FIRA dotter D som blir hela 23 år gammal <3. På kvällen blir det middag på restaurang med makarna Holm och lite kräftfiske koll.
 
 
Hoppas ni har lite nöje av detta inlägg
 
Anna

RSS 2.0