Det händer

många saker runt omkring mig nu.
 
Guldklimpen Lilly växer så det knakar och hon har börjat fästa blicken något :-)
Har lite projekt på gång till den lilla damen, gardiner och en tröja. Hennes kära mor har önskat sockor undrar om det är till henne själv eller/och den lilla? Hursom jag fixar det iaf.                   
 
 
Linkon har varit på kontroller i Strömsholm, nu är han kollad i hela kroppen. Har ett diskbråck i nacken som ska rehabiliseras med vattengympa. Höftröntgen är inte klar än, Kennelklubben ska visst säga sitt. Annars är den lilla godingen glad och busig som vanligt :-)
 
 
På mitt jobb är 4 pers uppsagda och tydligen är städningen oxå uppsagd. Undrar hur det går med firman egentligen?????
Tur jag har mitt lilla projekt som KAN bli större om jag vill..........................................................vill jag det?
Törs man det, inkomsten kommer ju variera som tusan klarar man av det? Jag tänker och tänker ett tag till.
 
 
Har tyvärr varit rasslig i rören i över 2 veckor, ingen träning förutom hårt jobb torsdagar och fredagar lite promenader när det varit väder. Ska väl mentalt ställa in mig på E-fit pass i morgon kväll :-)
 
Snö har vi haft en halv dag och halt väglag i 3 dagar tror jag, nu är det ca 4 grader grått hela tiden. MEN snart blir det vinter. Mysigt iof med alla tända ljus som dessutom värmer. Måste ju fylla på förrådet med doftljus och en säck värmeljus är inte helt fel :-)
 
Nu ska jag inte skriva mer idag TVÅ inlägg får räcka. Blir promnix med bästa Karin vid 9-tiden, shopping på ICA i eftermiddag, besök hos familjen Holm senare och bio med kära maken ikväll. Vi hörs <3
 
 
 
Anna
 
 
 
 
 

Mitt lättare liv

är inte så lätt
 
Jag är viktväktare sen den 4 maj 2011 och det har gått upp och ner hela tiden fast mest NER. Många människor har synpunkter på min viktresa och i dom flesta fall är det OK.
 
En del däremot har kommentarer som:
men nu räcker det eller du är väl inte sjuk eller EN kan du väl smaka eller du måste ju ha gått ner mycket mer eller du åt ju glass och kakor igår eller du käka ju pizza sist.
 

Dessa kommentarer gör inte min resa lättare och dom som är på mig är samma människor hela tiden. Jag svarar på frågorna varje gång:
 
Jag ska INTE gå ner mer
Jag mår MYCKET bättre
Nej TACK
Jag vet EXAKT hur mycket ner
Jag hade väl en SKITDAG
Jag sparade POINTS
 
Bara så alla VET : Jag mår jättebra, tränar om och när jag vill. Lagar och äter gott som alla andra, dock inte lika mängd. Håller jämnvikt och är GULDMEDLEM för 18:e veckan. Den här gången som viktväktare ska jag fortsätta så i resten av mitt liv och det ska bli LÅNGT har jag tänkt :-)
 
 
 
Anna

RSS 2.0