Måndag morgon

friska vindar och 9 grader. Börjar min arbetsdag i badhuset. Sen hotellstäd. Äntligen träning i kväll. Inga långa rader idag. Höres






Anna

Vilken sovmorgon

tänk att jag sovit till nu, det är inte ofta det händer. Inte är jag särskilt pigg heller. Idag är det friska vindar utanför fönstret. Ska ut o gå när jag fått i mig lite kaffe. Behöver visst åka till Media markt idag, det ska handlas en manick till trådlöst internet. Annars är inget planerat.  Jo för tusan, tjejerna ska ju dansa i eftermiddag.








Anna

Solig lördag jippi

tänk att sol gör mig så glad. Kollade film igår, Män som hatar kvinnor, himla bra alltså. Nu vill man se nästa. Idag ska vi till Sala och Mässan. Diane och hennes gäng ska dansa på fm. Ikväll ska dom på hottan och kolla in Perelli. Jag ska va chaffis dit och hem. Ha en bra dag där ute o världen. Kramizar






Anna

Fredag igen

jösses vad fort det går. Veckorna rinner iväg. Idag känns min kropp lite stel och sliten. Massa jobb och vårruset tar ut sin rätt. Vilken kväll vi fick igår. Många glada människor, fint väder, trevligt sällskap och god mat. Sprang och sprang det gick ganska bra. Behöver nog lite mer spring i benen igentligen för en sån grej. Ny dag nya tag, börjar nio idag och kör till längst 1700. Sen blir det väl ICA kan jag tro. Ha de. :)



Anna

Tordag

verkar bli en gråtung dag. Hoppas det skiner upp till kvällen då vi ska ut o springa. Ska jobba till 1600. Eloise och jag var ute på promenad igår oxå det gick utmärkt. Diane var på hottan igår kom hem skapligt, det är ju skola idag. Det hade varit bra och trevligt. Lisa körde. Nu har jag inte tid här längre. Lycka till oss ikväll.





Anna

Idag känns det bättre

inte alls lika trött. Men träningsvärk i axlar o armar. Bäddade typ 80 sängar i går. Sen var jag och Eloise ute o gick en halv timme. Det var himla trevligt hoppas det händer igen, och igen och igen. Ska plocka vinbär och handla idag. Till Odal och köpa katt och kanin mat. Ica har maten till oss.






Anna

Astrött

hur kunde det bli så? Jag är så trött att ögonen inte vill se. Två muggar zoegas så är det nog bättre. Idag är det jobb från 0800. Väckte bägge tjejerna idag så nu är vi igång. Diane fick inget gjort på skolan igår igen det ska fixa på onsdag. Dom är röriga, personalen på skolan. Skickar ungar hit och dit. Vi hoppas det blir bra till slut.




Anna

Skoldag

jag kan bara säga äntligen. Nu börjar rutinerna igen. Även om nu vissa inte vill gå i skolan så är det bra att komma i säng, äta regelbundet och lite gymnastik.

Även min träning startar idag och det ska bli kul. Jobbigt oxå hoppas jag.

Har lite att uträtta idag, Diane och jag ska träffa gamla mormor och Diane ska till skolan och prata med studievägledaren och kurser.
Ja så ser det ut idag. Måste klippa gräs oxå, glöm inte det.

Igår var en härlig dag, alla mina tjejer och maken hade köpt en STOR korg
med frukt, ost, vin, diverse oliver, marinerad vitlök och soltorkade tomater.
SÅ fint.
Sonen med Sambo hade införskaffat en STOR bunt med lotter, med förhoppningen att
 vinsten skulle få med dom till Thailand. Men tyvärr så blev utdelningen endast en tia.


Anna

Igår

blev det ju en jättefin dag trots den grå starten. Hoppas på lika idag då det är grillning på eftermiddagen. Hade kaffe gäster i går det var gott och trevligt. Plockade en kasse svamp igen, snart ska Tessa få sitt. Eloise var nog inte frisk igår, hon hade klockan på ringning. Var till Eves stall o fixa, tvätta, baka och tvätta igen. Och hon kolla på en svensk film tillsammans med OSS. Diane var på krogen i V-ås med tjejerna. Hemma 02.50. Ja nu ska jag iväg. Ha de bra allihop.





Anna

Klockan

han aldrig ringa idag. Den stog på ringning kl 8 men jag vaknade 6,15 och sen klev jag upp 7. Verkligen trist. Och regnar gör det. Verkligen trist det oxå. Fast det är en bra dag iaf. Jag ska ju jobba på Brunnen och det ska bli kul. Tydligen massor att göra, härligt då går tiden fort. Hoppas ni andra får en bra dag trots allt.




Anna

Fredag

ännu en tidig morgon och denna är grå vill jag lova. Fick en veckas tider på Brunnen. Bra så man vet vad man ska göra. Mannen har beställd fredagsmiddag. Det blir en ostpaj och en kantarellpaj med sallad till. Eloise käkar nudlar med soya.
Idag har jag inget på schemat. Ska nog kunna hitta på nåt. Har en beställning på svamp som kan plockas.





Anna

Allt väl

mötet på af gick bra. Sätra har ringt så nu har jag timmar att jobba i helgen. Eloise är mörk i höret och det passar henne jättefint. Hon provade olika sminktips som passar till.Det blir så bra. Idag ska Diane till Sala och träffa tjejerna. Lisa kör, dom får ta våran bil om det inte finns någon annan. Nu ska jag dricka Zoegas och åka till skogen vid Järndammen.




Anna

Tidigt

nu är jag vaken riktigt tidigt, men det gör inget. Jag lär ju hinna med fler saker idag alltså. Var på tur till Sala igår med Diane. Det var trevligt, gott och regnigt. Väl hemma så hittade jag en fästing på min arm som fick dras ut med pincett. Konstigt att jag hade den efter en dag i Sala men aldrig efter alla timmar i skogen. Solen syns hoppas det blir mycket av den idag. Sala idag oxå Eloise ska till frissan och jag till AF. Diane ska med som stöd hos frissan och sen dansa med tjejerna.





Anna

Det kan bli en fin dag

solen är på väg upp någonstans i diset. Har lite ärenden i Sala idag. Thai mat till lunch. Grilla ikväll igen det är så gott och Eloise har blivit en riktig grill mästare.




Anna

Grå morgon

ja idag är det grått vill jag säga och måndag. Min första arbetslösa dessutom. Jag ska hälla i mig en kopp  zoegas och sen är det promenix som gäller. Sen får vi se vad som händer idag. Det jag vet är att  ICA ska få ett besök.









Anna

Diplom

idag borde jag få ett diplom. Jag har haft sovmorgon till 10. Det är inte klokt va länge. Var  i och för sig ute en timme inatt men så trött va jag inte. Nu ska jag dricka kaffe och sen ut i stormen, det blåser rejält och solen skiner ibland.







Anna

Fullt med sol

ny dag 11 grader, frisk luft. Ska ut i skogen i dag igen och samla lite mer svamp. Tänkte ge mormor och mor svampen idag.  Har inga andra planer direkt. Ska skjutsa till och från kräftkalas ikväll. Hoppas vi ska grilla.







Anna

Plattorna

är nu färdigrensade, Eloise hjälpte mig i trädgården igår eftermiddag. Trots att det inte är så kul att rensa ogräs så hade iaf jag trevligt. Alltid kul om man är fler. Sen skalade hon potatis till middagen och mitt i allt så blev vi fika sugna. Vilken röra men det gick bra och var gott. Pudding blev det oxå. All svamp rensad. På lördag plockar vi nya.







Anna

Äntligen

är det fredag och Dotter Diane ska flytta hem igen. Så att allt blir som vanligt. Har idag äran att luncha med jobbet vid 11 tiden. Har under helgen ett beslut att fatta. Ska även ta i tag i detta med lägenhet. Men nu är det poker som gäller en stund.







Anna





Ny dag och nya tag

idag ska jag anmäla mig på arbetsförmedllingen. Får se hur det går till och hur många papper som ska fyllas i. Har ju förberett lite på datorn hemifrån.

Är något öm i händer och axlar efer gårdagens intensiva trädgårdsarbete, fint blir det. Ska bryta bort en stubbe idag men det ska gå bra.

Komma ihåg och göra en risgryndpudding får jag inte glömma.




Anna

Molnigt

idag verkar det bli en grå dag, hoppas bara att man slipper regn. Gick o lade mig vid halv tio i går, var alldeles jättetrött. Sovit som en stock hela natten. Nu ska jag läsa tidningen , dricka kaffe och kolla arbetsförmedlingen.





Anna

Sovmorgon

vaknade 6,15 läste slut boken. Somnade om och vaknade 8,30. Det va inte dumt. Nu ska jag leverera smörgåstårta till Diane och Farmor, slänger in en bit hos mor oxå. Sen blir det svampskogen igen.








Anna

Kina mat

Eloise åkte till Sala med Evelina och Sanna. Käka kina mat och skrota runt på stan. Jag plockade 6 liter kantareller och 2 liter hallon. Nu ska jag vänta på Prison Break. Hörs da.






Anna

Semester igen

klockan på ringning. Upp i ottan, ska skjutsa dottern till Sala för andra veckans sommarjobb. Sen tänker jag rusa runt i Bråsta backar. Det blir väl brunch idag kan jag tro. Vad vi gör sedan idag har jag ingen aning om  men nåt blir det.









Anna

Idag är det födelsedagskalas

solen skiner från en härligt blå himmel. Har haft en tröska i sängen inatt, inte sovit riktigt och det känns. Huvudet vill inte klarna. Vi ska  fixa klart tårtorna och jag ska på blomjakt. Tror jag ska kunna hitta blåklint i en åker faktiskt. Vi får se.







Anna

Lördag

ännu en fin dag. Sov faktiskt till 8,15 idag, ett rekord tror jag faktiskt. Idag ska vi göra smörgåstårtor och jordgubbstårtor. Diane fyller ju i morgon så det kommer lite folk. Sen ska hon in till Sala o träffa kompisar. Premiär på hottan i kväll. Hoppas verkligen att det blir SKITBRA.


Aldrig blir kaffet klart



Anna

Cykelväder

tar cykeln in till jobbet idag. Sista dan o allt. Ska förhoppningsvis hinna på dansuppvisning efter jobbet. Annars inga planer. Möta mannen och barnen. Det ska handlas en hel del på ICA.


Hallonpajen var riktigt god faktiskt




Anna

Hot Hot Hot

tusan va skönt. Käkar fil o musli, kollar när Eloise gör paket. Ska väl ut i skogen en stund. Har en påse svamp sen igår som ska rensas.











Anna

Vivaldi

tack ännu en gång för den goda salladen. Var till Västerås igår med Eloise, vi shoppade paket. Små, lite större, runda, mjuka, platta. Ser ut att bli ännu en fin dag. Tänker bjuda mina arbetskamrater på hallonpaj idag.







Anna

Ny dag

och solen är på väg upp bakom diset. 14 grader varmt kl 05,00. Ute 45 min det är så skönt. Idag va det en massa pensionärer ute o irra. Tidning har ju inte kommit än, den är sen idag. Någon stackars vikarie kanske, eller en punktering eller en dikeskörning eller eller, ja vad vet jag. Nu har jag druckit min frukost och ska vidare in i duschen.





Anna

Hallon

2 liter blev det. OCH myggbett trots medel. Eloise har käkat IGEN,  toast är inte så dumt. Diane trivs bra på danslägret, idag har dom varit i stadsparken o dansat. Barnen har kul o det är viktigast. Eloise och jag börja kolla på "gamla" kort. Det är så man får tårar i ögonen när man kollar på bilder från när barnen var små. Iof så är det så med nya foton oxå. Jag är väl fjollig helt enkelt men jag älskar mina barn. No mather what.






Anna

Hemma igen

då har man jobbat och slitit på kroppen hela dan. Jag blir alldeles trött av att bara sitta. Ingen luft inomhus och stel i varenda  led. Middag har vi hunnit med oxå. Eloise käka toast och jag en lax o spenat paj. Nu ska jag ut o fånga hallon. Måste komma ihåg myggmedel annars blir det inte kul.








Anna

NU

ska jag åka och köpa ett STORT och fint paket (hi hi) till blivande 18-åringen.







Anna

Fikat igen

ute i soldis. Man vill ju verkligen inte sitta inne och jobba men vad gör man. Tryckluften räcker inte ut på gården.





Anna

Rixkryss

om man skulle ta och boka? Det brukar vara skitkul på rixkryss. I september är det avgång.






Anna

Gott

maten smakade bra. Det blev kaffe och en bondkaka till efterrätt. Nu ska det skruvas kablar.






Anna

Lunch

spagetti och köttfärssås. Det var länge sedan man åt det. Ska bli gott, tar pizzasallad och blomkål till. Sitter ute i solen såklart.








Anna

Twilight

filmen var ju underhållande. Jag ska höra med yngsta dottern om jag får låna och läsa böckerna.







Anna

Fika i solen

jättemumsigt fika avslutas med gott kaffe. Solen värmer ordentligt. Tänk att man hade förmånen att börja jobba när solen kom tebax. Nu ska det krimpas ändhylsor.






Anna

På jobbet

nu har jagsnart suttit i två timmar och öppnat små påsar. Sorterat innehållet i sex olika burkar. Nu ska vi fika, färska bär och yoghurt med "hemgjord" musli. MUMS






Anna

11,3 grader

varmt kl 05,00. Varit ute en timme friskt, skönt och alldeles tyst. Ska duscha o försöka fixa det ytttre så man kan sitta inne på jobbet utan att någon skäms. Har kollat  hallon läget och det ska plockas i kväll.










Anna

Ja grått blev det ju inte

o jobb fanns det att göra. Har tagit semester dom 3 sista dagarna, som är nästa vecka. Idag har NÅGON ring från kommunen o frågat efter mig hemma.???????????????. Har plockat o rensat en påse svamp. Fått ihop över 19000 steg på allt promenerande idag. Bra Bra. Käkat kebab sallad, Eloise en margerita och mannen en kebabtallrik. Alla mätta o belåtna. Nu byter mannen hjul på bilen, det ser lite bättre ut. Själv ska jag ta ett glas rött o vänta på Prison Break.





Anna

Arbete

idag ska det arbetas, vet inte ens om det finns något att göra. Ska hämta och lämna bilar här och där iaf. Malins och våran. Ser ut att bli grått men man vet aldrig. Middag idag? ingen aning. Ha en bra dag för det tänker jag ha.







Anna

Söndag och härlig sol

idag ska mellersta dottern flytta hem till farmor en vecka. Sommarjobb i Sala stad. Danslägerledare den här veckan och film nästa. Hittade många fina kantareller i går och ska göra ett försök idag igen. Den lilla dottern bara läser och läser, skitroligt faktiskt. Twiglihgt heter filmen som säkert visats 10 gånger här hemma.


Nu är kaffet klart



Anna

Regn igen o igen o igen

PÅ  måndag blir det sol o värme, för då ska många, typ hela sverige börja jobba. Ska ägna veckan åt att fixa diverse små små små små små paket till en viss ung dam. Sista veckan på jobbet sen får vi se vad som kommer att hända i mitt liv.




Anna

RSS 2.0