Igår

plockade jag ingen svamp. Tvättade fönster o fixa i tvättstugan. Skickade mail hit och dit. Pratade i två telefoner och fick tre olika jobb att hålla reda på i en vecka. Det ska gå bra, jag är ju "tjej".  Var ut på promenad med tjejerna och det var skönt med frisk luft, men nu blir det fort mörkt på kvällen. Idag ska vi en snabbtur till V-ås o köpa telefon.  Diane behöver skaffa sig en ny.

Anna

Brrrrrrrrrr

idag har vi bara 1.3 grader kl 0600. Eloise vaknade första gången hon blev väckt idag och det är skönt att slippa tjata. Var ju och drog ut en tand igår, det kännsa fortfarande men inte lika mycket som igår. Ingen träning iaf, så vi övningskörde till och från Sala och tog ett varv i spåret i stället. Dianes telefon fanns inte på hotellet och inte hos polisen så nu är den anmäld stulen. Hon köper en ny i morgon iaf vad jag kan förstå. Det är ju helt värdo att vara utan. Idag, ja vi får väl se vad som händer.
Anna

Då är det måndag igen

9 grader varmt kl 0600. Regnat i natt. Frisk luft. Idag ska jag dra ut en tand. Måste komma ihåg att äta innan. Det var flera som blev av med grejer på hotellet i lördags, mobiler, kamera, plånbok och pengar. Förbannat trist, straffet för att man vill roa sig. Synd att dom som snor inte får dåligt samvete, för det har dom INGET. Stickade färdigt till Eloise i lördags så nu håller jag på med ett par sockor igen. Sen blir det 3 par till som jag vet. Det blir väl en lugn dag, får se om det blir träning ikväll.Anna

Att dela sovrum

vilket jag gör med min älskade make, innebär vissa sömnsvårigheter ibland. I gär morse gav jag upp vid halv 5.  Lade mig på soffan för att få sova lite till. I dag stog jag ut till tjugo i 8, då klev jag upp och nu sitter jag här. Det konstigaste är att han sovit i fåtöljen hela natten och sen när han lägger sig så blir det världskrig i hela honom. Som sagt det händer inte så ofta, men ingen av oss blir särskilt pigg efter en sån natt.


Har även väntat på ett sms från Diane, att hon hamnade där hon skulle efter hotellet men det har inte kommit nåt. Om det har hänt nåt så hade vi vetat det, så alltså är läget lugnt.

Nu är kaffet klart så det är bara att hämta en kopp.

Vårt hästäventyr slutade inte så bra. Vår guide dök aldrig upp och gick inte att nå. Hela huset och stallet var upplåst, mobilen låg i byxorna som hängde på verandan. Vi får hoppas inget allvarligt hänt honom och att han har en djävligt bra ursäkt.

Jag gick ut i skogen och plockade en kasse svamp som jag ska skänka till grannen.


Idag blir det födelsedagsmiddag här. Malin har fyllt år så dom vill låna vårt kök och fixa mat. Sassa o Matte kommer oxå. Det är roligt när alla kommer hem.

Anna

Lördag fm

och jag har redan kollat läget på facebook och Diane har räddat en fågel. Osmart som den var så flög den in i fönstret. Hade kanske tänkt åka till Ransta på gymstick men har inte bestämt ännu. Troligen inte. Vi ska iväg och tölta idag. Jag mina tre flickor o kompis Malin. Det ska bli kul och vädret ska bli bra. Grillade ju igår och det var så gott. Kanske sist för säsongen, hoppas inte.
Anna

Äntligen Fredag

och jag känner mig ganska pigg faktiskt. Idag är det 3.4 grader när kl. är 0610. Vi går mot bistrare tider. Kenneth och jag är lediga idag. Det blir väl städa, promenera och handla kan jag tro. Grillat till middag hoppas jag. Diane har danskursen och Eloise blir väl hemma (kanske hon följer med Diane). Var ju till tandläkaren igår, 3 tänder ska bort med början på måndag. Det känns inte så kul och lär kosta en del. Infektioner i tandbenet, det ska bli bättre om det sjuka tas bort. Tur det inte är mitt fram. Ha Ha.Anna

Då har vi torsdag

igen. Klockan 0620, 6 grader och lite blå himmel kan jag se. Väckte de rara små tjejerna men ingen verkar vilja kliva upp så jag lär nog göra ett nytt försök. Duschat och hällt i mig en kopp kaffe. Idag ska jag till tandläkaren och tjejerna ska ta andra sprutan mot hepatit A. Som ni kanske vet så ska vi ju åka till Thailand "snart". Sen ska vi gå och fixa leg till Eloise. Så nu ska jag flytta lite pengar hit och dit. Tränade ju dubbelt igår igen. Det gick lättare på afron nu när man komihåg stegen. Det känns i kroppen iaf. Ha en bra dag. Kramizar

Anna

Tandläkaren

för Eloise idag. Sen ska jag skjutsa henne till Färnbo. Tebax till Sala o skjutsa runt kära mor på diverse inrättningar. Sen in till Sala igen för jag o Diane ska kolla på stan. Övningsköra, fixa käk och sen är det träning igen. Troligen dubbla pass vilket jag inte skulle men vad gör man inte för sina barn. Hoppas dagen blir bra trots tid i bil. Bara solen inte tittar fram så känns det bättre.
Anna

Konferans

idag igen. Massor att städa, diska o köra kaffe hela dagen. Träning i går var skönt. Använde hela kroppen, känner jag idag. Skönt iof. Eloise hade myspys när vi kom hem. Tända ljus och skulle se Twilight. OCH popcorn. mums. Jag kollade oxå, underhållande film. Väntar med spänning på nästa. Böckerna är jättebra. Nu är det jobb som gäller, hörs senare.

Anna

Måndag morgon

klockan är 0515 det är 12.9 grader varmt och blött. Har sovit som en stock och det känns. Hade en seg söndag med promenader, middag med Kim och Malin och bilutflykt med mannen. Vi susade runt och hamnade på Dalahästen där jag bjöds på fika. Mysigt med surprises. Sen var det läxor och tjejerna fixa naglar. Idag är det jobb 0600 till 1700 kan jag tro. Kanske färdig tidigare. Träning i kväll.AnnaSol idag igen

härligt väder. Väntar på kaffet, sen blir det promenad. Var ju på hotellet igår, det känns idag. Har ont i fötterna av allt dansande. Ska bli skönt att gå i gympadojjor. Kanske att jag trasslar mig in i skogen vi får se. Fick skjuts hem av Micke Holm för han hämtade sin fru. Familjen var vaken när jag kom hem. Diane för att Rasmus precis åkte och mannen för han tog en nattmacka. Jag toastade och det var så gott. Sovit ganska länge men nu orkar jag inte ligga längre.Anna

Soligt

när jag vaknade 0730. Sovmorgon faktiskt. Idag ska jag och tjejerna på shopping i V-ås. Vi ska handla paket till en liten tjej och skor, leggings samt tjocktröjor och lite strumpor. Sen blir det ICA, Eloise har ett skolarbete som vi måste fixa, med priser till en veckas matsedel för 2. Igår hade Diane och Fia premiär på sin danskurs och det kom 4 yngre och 5 äldre. Hoppas det blir fler, MEN det är tokigt med fredag kväll. Det är då dom får låna lokalen. Det blir bättre när fler hittar dit.
Anna

God morgon världen

äntligen fredag igen. Jobba idag, skönt att göra nåt för pengar. Var på syjunta och stickade lite igår. Diane var hos Rasmus och på afro. Eloise var i Färnebo på Tjejekväll och mannen var själv hemma och fixade mitt baklyse. Idag ska han på BGE möte och sen blir det borrarmässa. Han brukar komma hem med en kasse godis och reklamprylar. Diane ska ha sitt första dans tillfälle som ledare i kväll det ska bli spännande.  Eloise ska kanske vara hos Eve med Linnéa.


Anna

Vaknade idag igen

vilken tur. Ska jobba några timmar idag. Känns att jag tränade igår. Dubbla pass, har aldrig hänt förut och ska troligen inte hända igen. Syjunta ikväll, ska bli trevligt att träffa tjejerna.Anna

Ledig i dag oxå

vad jag vet hittills. Skickade in en jobbansökan till Salbergaanstaltens kök igår. Har hört att dom behöver folk. Hoppas det finns ett åt mig. Igår blev det bytt i sängen och tvättat, rensat ogräs, dammsuget, svampplockat och handlat. Och så lagade jag ju mat oxå. Det var den lediga dagen. Ska försöka att bara vara idag, kanske gå i skogen, börja läsa tredje boken om Edward och Bella.


Anna

Hej världen

idag är det tisdag och 4.4 grader varmt. Ska faktiskt vara ledig idag. Har träningsvärk och det är skönt. Kanske att jag tar mig ut i skogen. Tänkte försöka att bara vara ledig, vi får se hur det går. Gårdagen var trevlig, jobbade som "konferansvärdinna". Städa, möblera, köra mackor och kaffe, frukt och eftermiddagsfika med kaka. Vid lunch ska man diska och städa toaletter. Jag tycker det gick bra och Maria kunde förhoppningsvis va ledig. Utan att tänka på jobbet. På lördag är det bokat ett bord för 2 på hotellet, Lena och jag ska dit. Äta och dricka gott, dansa hela natten.

Anna

Äntligen måndag

jobb idag till kl. 16 kanske. Resten av veckan så är det bara fredag som jag ska jobba, som jag vet nu. Hoppas att det blir mer. Och idag är det träning igen, det ska bli skönt. Eloise vill nog inte med hon tyckte inte det va så bra med core. Ha nu en bra dag allihop så hörs vi i morgon igen.


Anna

Slapp söndag

hemma från Holms igen. Vi tillbringade en trevlig kväll och natt i Hedåker. Kräftor och snaps, paj, sallad gott bröd och en hemmagjord god gegga. Spelade kort, fortsatte på fm och är inte klara än. Fyra rundor kvar till nästa träff. Ska hjälpa Eloise med gräsklipparen och sen ska jag och Diane in till Sala. Promenera, shoppa och beställa mat. Vi hörs.


Anna

Jobblördag

ja det blev till att jobba idag oxå. Vi gav upp vid 17 igår, gör några timmar idag istället. Klockan är lite över 5 och det är 11 grader varmt. Kolmörkt ute. Sticker iväg till jobbet kl 6.Städa och bädda hotell Lassarettet. Idag fyller Lisbet år hurra, hurra, hurra. Vi ska till Hedåker och familjen Holm ikväll. Det blir jag och maken som ska dit och käka kräftor. Tjejerna blir hemma och har sällskap här.
Anna

Snö

Idag var det kallt. Tänkte att snart är det vinter och då blir det inte kul. Blött, geggigt, mörkt och segt. Hade en riktigt jobbig Torsdag. 11 timmar av städning och bäddning. Men det gick. Denna dag blir lika dan fast inte så många timmar hoppas jag. Tog ett par glas rött igår och det var så gott. Ska in i duschen o sen iväg igen. Till kvällen blir det rotsaker i ugnen med kycklingfilé och currysås. Ha en fin dag.


Anna

Då blev det Torsdag igen

7 grader varmt kl5,15. Idag blir en hektisk dag. Ska städa och diska porslin i  en stor lokal, ta reda på efter fest i hotellet. Bädda en miljard sängar och städa typ 80 rum. Och badhuset. Tur att vi är flera fast inte tillräckligt. Och som grädde på moset finns det kanske inte lakan. Oj Oj ni får höra i morgon hur det gick. Tränade pilates i går och det var skönt. Lyckades låta bli att stoppa i mig nåt efter det. Ha en härlig dag, hej hej.


Anna

15 grader

VARMT och  klockan är kvart över 5. Otroligt, men det blåser så det blir tungt att cykla till jobbet idag. Börjar kl 6 i badhuset. Ledig efter lunch. Var ut o gick med tjejerna igår. Blev många steg totalt. Ska träna pilates i kväll och före det ska jag handla. Sen blir det väl inte så mycke mer.


Anna

Då är det Tisdag

en lite grå morgon. Hoppas det lättar upp under dagen. Jobbar till 16 idag. I går blev det extra krydda på träningen för då var ELOISE med. Hon bara låg där i bilen när vi skulle åka, jag trodde hon hade gått ut o gått. Roligt att hon ville prova, och det blev nog bara en gång. Jag tror inte hon gillar att gympa i grupp. Aja nog om det. Vi får höras igen i morgon bitti. Då är jag ledig hela dan.

Anna

Ny vecka

måndag igen, jobb, skola och träning. Pasta och köttfärs sås till kvällen. Eloise ska fotas i skolan idag så det lär väl bli många ombyten innan hon hittar nåt som passar. Diane börjar sent och åker bil med grannen. Då hörs vi i morgon igen. Ha deAnna

God morgon allihop

Jag har sovit gott och vaknade skapligt utvilad. Dricker lite kaffe och har fixat en macka att ta med till jobbet. Blir till att bädda och städa en massa idag igen. Sen har 2 i familjen önskemål om hämtmat till middag. Ska väl fundera på vad man ska äta då. Jobbar förmodligen lite extra idag eftersom det är mässa och toaletterna ska hållas rena hela dagen. Ni får ha en riktigt bra söndag så höres vi i morgon bitti.


Anna

Lördag

klockan på ringning halv 8, varför vaknar jag då 5,15 och kan inte somna om? Gav upp halv 7, fixa kaffe läste gårdagens a-blad. Jobbar 8-15 sen hem o se om någon hittat på nåt mumsigt till middag. Diane kommer oxå att jobba idag 11-17. Kanske ska vi skjutsa till stan och sen ska vi hämta vid hotellet 2 inatt. Eloise kämpar på med sina promenader. Igår fick jag inte följa med för hon skull lyssna på musik :( kanske jag får hänga på idag.

Anna

Härliga Fredag

äntligen fredag igen. Jobbar iof hela helgen men det är korta dagar. Ska kolla vad en ny telefon kostar. Har ju lyckats kasta min i backen igen. Väldigt onödigt men det bara hände. Ikväll blir det tacos, det var länge sedan. Ska bli gott. Diane och Fia ska snacka dans kurs ikväll, får hoppas att det projektet verkligen blir av och bra. Hörs i morgon.

Anna

Torsdag

vaknar kl 0600 klockan ringer. Grått ute hoppas det skiner upp som igår em. Regnade och åskade rejält 5 minuter tror jag. Idag ska vi se om jag kan få något mera att göra på Brunnen. Det vore skönt att veta hur det blir en längre tid. Ska in på syjunta i kväll, Diane ska träna box och afrogympa. Eloise är jätteduktig och ute på rundan varje dag.Anna

Konferans

idag ska jag få en inblick i hur man förbereder lokaler och servicen kring en konferans. Spännande på sitt sätt. Det är nog inte helt lätt att få allt att stämma. Har dessutom en djävulsk träningsvärk i sidan på låren. Ont att sätta sig och att gå. Men ikväll är det träning igen. Pilates denna gång.

Stackars Eloise och hennes klass ska vara ute hos en ny handledare hela dan idag. Det ösregnar kan jag berätta. Dom hittar nog på något så att det blir bra.

Anna

Ledig dag

har precis väckt Eloise som ska iväg till skolan. Själv är jag ledig och ska roa mig med att plocka vinbär. Diane har en lektion och ska hämtas 12,25 sen ska vi till ICA. Ser ut att bli en bra dag.  Vi var ju och träna igår äntligen. Det var fullt med folk, ny stor lokal. Känns lite stelt idag men det går ju över tack och lov. Ha en bra tisdag för det ska jag.

Anna

RSS 2.0