Bilen

idag ringde klockan 0700. Ska in till Sala o lämna bilen på verkstad. Ut o gå, övningsköra med Diane i Malins bil. Sen får vi se.


Anna

Minigolf

Tänk att inte någon av mina kära barn nämnt något om vem som vann minigolfen i sina bloggar. Det var jättegott o mysigt att käka thaimat i stadsparken. Svärdottern mötte upp och va med på golfen vid sofielund. Jättetrevligt det oxå, mumsigt fika blev det. En bra dag verkligen.


Anna

Good morning

Uppe o hoppar tjugo i 8. Härligt och ännu inget regn. Alltså ska jag plocka hallon. Sen ska jag åka till Sala stad med mina tjejer o mumsa thaimat till lunch och sen ska jag spöa skiten ur dom på minigolf.Anna

Sol faktiskt

Idag blir det hallon plockning. Sen en snabb tur till västerås. Vaknade 7,40 idag tidigare o tidigare. Det är ju bra o börja träna. Nästa vecka ska jag upp o ut kl 5.

Anna

Regnig morgon

detta förstör min morgon, troligen hela min dag. Skulle åka och plocka hallon. Men i detta pissväder så blir det bara hallon mos, så jag spar dom. Städar väl bilen i stället, den är full med "hö". Sen ska det röjas inne. Ikväll kommer det att serveras stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar (till dom som äter kött) resten får några vegetariska biffar typ.

Anna

Måndag

Idag vaknade jag tio i 8, kollat Allehanda o sett att stackars Robert hade dåligt med publik.
Tycker HAN o hans följe att det är konstigt?
355 kr för att gå till Folkets park, jag trodde ju att alla skulle kunna ha möjlighet (råd) att gå till parken. Aaja.
Nu blir det blåbär o svamp plockning i hjärtat av spåret i Sätra brunn

Anna

Idag igen 8.10

haft igång kaffet, lagt in alla uppgiftr från igår på tappa. Tänker plocka vinbär sedan. Ska väl in o handla oxå. Maken har beställt nån form av köttgryta. Formel 1 kl. 2.


Anna

8.10

vaknade jag idag, skönt en hel timme senare än vanligt. Vädret ser lovande ut. Ska hämta hem två fest prissar vid 10-11 tiden. Sedan ska jag o maken ut och plocka svamp. Kanske ska rensa det jag har i kylen först. Det blir så mycke annars och då är det inge kul.

Anna

Svamp

då har jag varit på äventyr i skogen igen. Klättrat som värst stengeten, det växet nog ut klövar snart. Eloise läser, Maken kollar Rosa Pantern 2 och Diane är på fest i Sala. Jag ska spola av mig o ta ett kanske två glas rött.


Anna

En grå dag

men det måste väl finnas såna oxå. Har skrivit på ägar papper till en SAAB 95 aero? -04 så nu äre  bara att köra fan.
Anna

Klockan 7.10

slog jag upp mina blå. Har tydligen sovit klart då. Vad ska vi göra idag???? Snart sista veckan på semester. Vi ska nog klura ut nåt.


Anna

Idag är en god morgon

Bara för att jag vaknade typ 7 en vanlig onsdag på semestern. Trist. Men så kom jag på den geniala idén: att om jag fixar  käk nu så slipper jag hålla på i eftermiddag FÖR SOLEN skiner och förhoppningsvis kan man SOLA då. Så jag har gjort en Thaikyckling gryta för 2-3 personer, Chiliquornfärscarne till 4-5 personer och en vanlig Chilicon till minst 6 personer. Tur att det mesta är på konserv bara att hälla i. Nu blir det blåbärsplockning ett par timmar. Hoppas eran morgon oxå varit bra.

Anna

Biblioteket

Idag har yngsta dottern beställt skjuts in till Sala stad. HON vill låna en BOK. Det har aldrig hänt att något av mina 4 barn läst frivilligt. Mellersta dottern har läst Snabba cash, Harry potter o halvblodsprinsen och nu läser hon Aldrig fucka upp. Och det är bara nu den senaste tiden. VAD är det med dagens ungdomar :-) . Hoppas det finns en bra bok till mig oxå.

Anna

Tredje veckan

Kul med regn, hur fan kan det finnas så mycket som ska ner. Jag blir så trött, TUR att man inte bryter ihop. Får väl se vad vi tre brudar ska roa oss med idag. Jag vägrar att shoppa (pengen är slut). Höres

Anna

I skogen har jag varit

flera timmar idag svamp o blåbär faktiskt lite smultron oxå. Det va gott i yoghurten med färska bär. Sen blev det smörstekta kantareller med vitlök till middagen. Haft en soft dag. Hyfsat väder. Höres
Anna

Ut i skogen ska jag gå

Tänkte plocka hem lite kantareller och blåbär. Förhoppningsvis så kan jag fylla mina kassar. Sovit som en kratta då min älskade man är otroligt bra på att snarka.
Anna

Ingen vill ha popcorn

Då vill inte jag ha glass. Bara så ni vet.
Anna

Tjat

Efter en förfrågan från mellersta dottern så känner jag mig nödgad att skriva nåra rader. Men vem ska läsa dom????????? Har haft sonen o svärdottern på besök. Dom har varit förlovade i en vecka nu. Dom käka o busa med dom inneboende barnen. Trevligt i flera timmar. Maken o jag tog en tur ner till Brunnen o köpte en öl o ett glas rött. Det var gott som vanligt. Nu ska jag trycka i mig lite glass, försöka tvinga på döttrarna lite popcorn o sen blir det film.

Anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0